fbpx

Alstublieft, een Lunch & Learn als cadeau!

Lunch & Learn is een initiatief van Academy4Learning waarbij we onderwijsprofessionals op een laagdrempelige manier bijpraten én inspireren over een actueel onderwerp.

Lunch & Learn ‘Formatief handelen’

Voor wie: docenten

 • Dinsdag 18 januari 12:00-13:00
 • Donderdag 27 januari 12:00-13:00

‘Een toets is formatief als hier geen cijfer aan is gekoppeld’ is een bekende en veel voorkomende misvatting. Formatief toetsen gaat over veel meer dan cijfers en toetsen. Het vraagt een actieve rol van jou als docent. Maar het vraagt vooral ook een actieve rol van leerlingen. Je kunt daarom beter spreken over formatief handelen. In deze Lunch en Learn bespreken we wat formatief handelen is en bespreken we concrete voorbeelden en werkvormen. Samen onderzoeken we hoe je morgen een eerste formatieve stap kunt zetten in je les.

 

Lunch & Learn ‘Implementeren van ontwikkeling’

Voor wie: middenmanagement en schoolleider

 • Donderdag 20 januari 12:00-13:00
 • Woensdag 26 januari 12:00-13:00

Als schoolleider ben je verantwoordelijk voor de professionele ontwikkeling van docenten. Maar hoe zorg je dat professionalisering een duurzame en positieve verandering realiseert in de dagelijkse lespraktijk? En waar hebben we het eigenlijk over als we praten over een duurzame ontwikkeling? In deze interactieve Lunch & Learn duiken we in de theorie van ontwikkeling en koppelen deze aan de huidige praktijk. We delen bruikbare inzichten en praktische tips.

  Ja, ik meld mij aan voor de Lunch & Learn "Formatief handelen"
  Ik ben: docent

  Ja, ik meld mij aan voor de Lunch & Learn "Implementeren van ontwikkeling"
  Ik ben: middenmanagement en schoolleider


  Meld je aan voor onze nieuwsbrief >