fbpx

Hoe digitaal vaardig moet een docent zijn?

In aflevering 11 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, vertelt onderwijsadviseur Anna-Sophie de Lugt dat een docent geen technologie nodig heeft om een goede les te geven, maar technologie kan wel meerwaarde bieden in die les én het werk van de docent verlichten.

Hoe digitaal vaardig moet een docent zijn? Een docent heeft geen technologie nodig om een goede les te geven, maar technologie kan wel meerwaarde bieden in die les én het werk van de docent verlichten. Onderwijsadviseur Anna-Sophie de Lugt geeft haar visie op hoe digitaal vaardig een docent moet zijn en geeft docenten én schoolleiders dikke tips over hoe ze aan de slag kunnen met digitale vaardigheden.

In de podcast Dit gaat van jullie eigen tijd af helpt Academy4Learning docenten om tussen alle vernieuwende bomen een beetje zicht te houden op het onderwijskundige bos. Om de week, op donderdag, verschijnt een nieuwe aflevering. In iedere aflevering staat één onderwerp centraal. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld feedback geven, pesten, gepersonaliseerd leren, mediawijsheid en differentiëren.

Nog een aflevering luisteren, of je abonneren op onze kanalen kan via: [SoundCloud], [Apple Podcast], [Spotify] of [Stitcher].

 

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen, neem contact met ons op.

Meer over dit thema