Voel je je niet gehoord? Luister!

In aflevering 13 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, onderzoeken we het thema: invloed. Nemen we de regie over ons werk? Of vergeten we soms een beetje dat dat kan?

Het thema: invloed. Nemen we de regie over ons werk? Of vergeten we soms een beetje dat dat kan? Maken we ons druk om de juiste dingen? Hebben we het doel voor ogen of de obstakels. Aflevering 13 van DIT GAAT VAN JULLIE EIGEN TIJD AF, de podcast voor docenten, gaat over de invloed die je hebt op je werk. En, vooral, over hoe je die invloed kan vergroten.

Luisteren kan via deze link of hier:

In de podcast Dit gaat van jullie eigen tijd af helpt Academy4Learning docenten om tussen alle vernieuwende bomen een beetje zicht te houden op het onderwijskundige bos. Om de week, op donderdag, verschijnt een nieuwe aflevering. In iedere aflevering staat één onderwerp centraal. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld feedback geven, pesten, gepersonaliseerd leren, mediawijsheid en differentiëren.

Nog een aflevering luisteren, of je abonneren op onze kanalen kan via: [SoundCloud], [Apple Podcast], [Spotify] of [Stitcher].

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen, vraag een gratis adviesgesprek aan.

Meer over dit thema

Module

Van Docent naar Coach

In deze module streven we naar gedeelde betekenisgeving met betrekking tot coaching. Met andere woorden: we onderzoeken wat een rol als coach voor jou en voor jouw onderwijs betekent. En, vooral, wat de meerwaarde is voor leerlingen en studenten en hun leerproces. 

Naar artikel »