fbpx

Voel je je niet gehoord? Luister!

In aflevering 13 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, onderzoeken we het thema: invloed. Nemen we de regie over ons werk? Of vergeten we soms een beetje dat dat kan?

Het thema: invloed. Nemen we de regie over ons werk? Of vergeten we soms een beetje dat dat kan? Maken we ons druk om de juiste dingen? Hebben we het doel voor ogen of de obstakels. Aflevering 13 van DIT GAAT VAN JULLIE EIGEN TIJD AF, de podcast voor docenten, gaat over de invloed die je hebt op je werk. En, vooral, over hoe je die invloed kan vergroten.

Luisteren kan via deze link of hier:

In de podcast Dit gaat van jullie eigen tijd af helpt Academy4Learning docenten om tussen alle vernieuwende bomen een beetje zicht te houden op het onderwijskundige bos. Om de week, op donderdag, verschijnt een nieuwe aflevering. In iedere aflevering staat één onderwerp centraal. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld feedback geven, pesten, gepersonaliseerd leren, mediawijsheid en differentiëren.

Nog een aflevering luisteren, of je abonneren op onze kanalen kan via: [SoundCloud], [Apple Podcast], [Spotify] of [Stitcher].

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen, neem contact met ons op.

Meer over dit thema