fbpx

Misschien vragen we wel te veel van je, docent

In aflevering 18 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, vragen we ons af of we niet te veel vragen van docenten. Want, lesgeven op afstand betekent voor veel docenten een ongekende verandering.

Lesgeven op afstand betekent voor veel docenten een ongekende verandering. En nu dat best goed lijkt te lukken, vragen we of de rest van het onderwijs misschien ook nog even op de schop kan. Want ja, er is nu beweging en momentum. Misschien vragen we te veel van docenten. 

Luisteren kan via deze link: https://soundcloud.com/user-763484318/vragenteveel
Of via de speler hieronder.

 

 

In de podcast Dit gaat van jullie eigen tijd af helpt Academy4Learning docenten om tussen alle vernieuwende bomen een beetje zicht te houden op het onderwijskundige bos. Om de week, op donderdag, verschijnt een nieuwe aflevering. In iedere aflevering staat één onderwerp centraal. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld feedback geven, pesten, gepersonaliseerd leren, mediawijsheid en differentiëren.

Nog een aflevering luisteren, of je abonneren op onze kanalen kan via: [SoundCloud], [Apple Podcast], [Spotify] of [Stitcher].

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen, neem contact met ons op.

Meer over dit thema

Podcast

Een pleidooi voor optimisme

In aflevering 23 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, onderzoeken we wat we leerlingen en studenten mee willen geven. Hoe zwaar de afgelopen periode was? Of hoeveel veerkracht we samen toonden?

Naar artikel »
Podcast

Feedback op je lessen

In aflevering 22 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, onderzoeken we het belang van feedback op je lessen en dan met name leerlingfeedback.

Naar artikel »