fbpx

Over het nieuwe normaal: gras groeit niet harder door er aan te trekken.

In aflevering 19 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, onderzoeken we verandering en kijken we hoe veranderen eigenlijk werkt.

Om een ‘nieuw normaal’ te realiseren is meer nodig dan simpelweg zeggen dat het oude normaal niet meer bestaat. Nieuw normaal vraagt om duurzame gedragsverandering bij de mensen die samen het huidige normaal bepalen. In deze aflevering van onze podcast voor docenten gaat het over verandering. En over hoe veranderen eigenlijk werkt. 

Luisteren kan via deze link: https://soundcloud.com/user-763484318/nieuwnormaal 
Of via de speler hieronder.

 

De link naar het onderzoek vind je hier: https://www.academy4learning.nl/afstandsonderwijs-in-beeld/

 

 

In de podcast Dit gaat van jullie eigen tijd af helpt Academy4Learning docenten om tussen alle vernieuwende bomen een beetje zicht te houden op het onderwijskundige bos. Om de week, op donderdag, verschijnt een nieuwe aflevering. In iedere aflevering staat één onderwerp centraal. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld feedback geven, pesten, gepersonaliseerd leren, mediawijsheid en differentiëren.

Nog een aflevering luisteren, of je abonneren op onze kanalen kan via: [SoundCloud], [Apple Podcast], [Spotify] of [Stitcher].

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen, neem contact met ons op.

Meer over dit thema

Podcast

Een pleidooi voor optimisme

In aflevering 23 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, onderzoeken we wat we leerlingen en studenten mee willen geven. Hoe zwaar de afgelopen periode was? Of hoeveel veerkracht we samen toonden?

Naar artikel »
Podcast

Feedback op je lessen

In aflevering 22 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, onderzoeken we het belang van feedback op je lessen en dan met name leerlingfeedback.

Naar artikel »