fbpx

Start van het nieuwe schooljaar

In aflevering 2 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, staat de start van het nieuwe schooljaar centraal. Wat kunnen we dit jaar anders doen?

In de tweede aflevering van de onderwijspodcast DIT GAAT VAN JULLIE EIGEN TIJD AF staat de start van het nieuwe schooljaar centraal. Wat kunnen we dit jaar anders doen? We hebben het dan niet over  grootse school-op-de-kop-zettende-veranderingen, maar over kleine dingen, die je morgen zou kunnen inzetten. Desnoods gewoon als experiment om te zien wat het effect is.

Geschiedenisleraar Karst van der Velde is onze gast. Marleen Wortel leest de column voor.

Luister deze podcast via:

Je kan je ook abonneren op deze podcastkanalen, dan krijg je automatisch een melding wanneer er een nieuwe podcast verschijnt. Of volg ons op Instagram!

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen, neem contact met ons op.

Meer over dit thema

Podcast

Een pleidooi voor optimisme

In aflevering 23 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, onderzoeken we wat we leerlingen en studenten mee willen geven. Hoe zwaar de afgelopen periode was? Of hoeveel veerkracht we samen toonden?

Naar artikel »
Podcast

Feedback op je lessen

In aflevering 22 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, onderzoeken we het belang van feedback op je lessen en dan met name leerlingfeedback.

Naar artikel »