fbpx

Lunch & Learn

Lunch & Learn én Tea & Teach is een initiatief van Academy4Learning waarbij we iedere eerste maandag van de maand, om 12:00 uur én 15:30 onderwijsprofessionals op een laagdrempelige manier bijpraten én inspireren over een actueel onderwerp.

Op 13 juni organiseren wij onze zevende Lunch & Learn én Tea & Teach. De laatste voor de vakantie. Daar hebben we veel zin in. En we willen jóu er graag voor uitnodigen. De gratis online sessies zijn een initiatief van Academy4Learning waarbij we iedere eerste maandag van de maand, om 12:00 uur én om 15:30, onderwijsprofessionals op een laagdrempelige manier bijpraten én inspireren over een actueel onderwerp.

#7 – Aan de slag met groepsdynamica
Groepsdynamica gaat over mensen die hun positie in een groep proberen te bepalen; het gaat over leerlingen die in de klas hun positie proberen te bepalen. Als docent heb je een belangrijke rol (én uitdaging) in het begeleiden van dit groepsproces. Maar hoe werkt dit? Uit welke fases bestaat zo’n proces? En, vooral, welke interventies kan je als docent inzetten om een positieve invloed te hebben op de groepsdynamica? 

 —

13 juni – 12:00-13:00 uur – Online
13 juni – 15:30 – 16:30 uur – Online

(Beeld: Academy4Learning + freepik)

Meld je hieronder aan. 

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen, neem contact met ons op.

Meer over dit thema