fbpx

Optimistische afsluiting van het schooljaar!

Had je team een zwaar jaar? Trakteer ze dan op een optimistische afsluiting met onze all inclusive inspiratiemiddag, volledig georganiseerd door Academy4Learning.

Waarom een afsluitende teammiddag?

Ook dit schooljaar was weer een bijzonder en leerzaam jaar. Lockdowns werden afgewisseld met hybride onderwijs en een hoog verzuim van leerlingen én docenten. Door alle uitdagingen en dynamiek was het soms best lastig om te zien dat er heel veel ook erg goed ging. Zo leerde iedereen over digitaal onderwijs en waardeerden docenten én leerlingen de terugkomst naar de fysieke lessen. Die optimistische blik staat in deze middag centraal!

In deze inspiratiemiddag begeleiden we het team om hun optimistisme spier te trainen. We noemen dit een spier, omdat we weten dat dit niet vanzelf gaat. Je moet er moeite voor doen en oefenen. Ons brein wordt namelijk van nature aangetrokken tot het negatieve. Dit staat bekend als de negativity bias. Maar er is hoop! Er zijn handvatten voor een optimistische kijk op de wereld en juist dáár gaan we mee aan de slag in deze middag.

Wat is het?

De inspiratiemiddag is een all inclusive-pakket, bestaande uit een inspiratiesessie, een professionaliseringsscan, interactieve werkvormen, en een ontwikkelgerichte vooruitblik op het nieuwe jaar. Het geeft je als school- of teamleider inzicht in de veerkracht én ontwikkelkansen binnen je team. En het is bovenal een positieve afsluiting van het schooljaar.

Wat krijg je?

  • Een compleet verzorgde inspiratiemiddag
  • De inspiratiesessie ‘Een pleidooi voor optimisme’
  • De professionaliseringsscan voor het hele team
  • Leuke interactieve werkvormen voor teambuilding
  • Een optimistische afsluiting van het schooljaar
  • Een ontwikkelgerichte vooruitblik op het nieuwe schooljaar

Prijs

€3.750,- exclusief btw voor het hele team.

Geïnteresseerd (en optimistisch)? Neem contact op met één van onze adviseurs.

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen, neem contact met ons op.

Meer over dit thema