Scholing voor onderwijsprofessional
Om je kennis en vaardigheden aan te scherpen

De werkdruk in het onderwijs is hoog. Een nascholing of training voelt dan ook snel als een extra belasting. Maar het kan anders. Door de praktische toepasbaarheid van onze trainingen en E-learnings, en de benadering vanuit onderwijskundig perspectief, helpen we je direct op weg in de digitale wereld van het lesgeven.

Ik wil liever scholing voor mijn hele team

Over onze methode Gratis adviesgesprek aanvragen

Blended learning: Benut van elke werkvorm de voordelen met trainingen voor de onderwijsprofessional

Leren is niet een lesje afdraaien. Leren is actie en interactie. Digitalisering en web bieden die mogelijkheid. Het combineren van on- en offline werkvormen is niet alleen leuker, het is vooral effectiever en functioneler dan de conventionele methode.

Nulmeting ICT-basisvaardigheden

De Nulmeting ICT-basisvaardigen inventariseert jouw actuele kennis en basisvaardigheden op het gebied van ICT. Na afloop weet je direct hoe ICT-vaardig jij bent, en of jij je binnen dit thema nog verder moet ontwikkelen.

Een nulmeting doen

Webinar

Regelmatig organiseren we webinars. Dit zijn online thema-colleges van circa 1 uur die gegeven worden door een expert. Je logt in en volgt de webinar. Tijdens de sessie heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Een webinar is een toegankelijke, snelle en goedkope manier van leren.

Training

Eén- of meerdaagse training met open inschrijving. Deze trainingen worden op verschillende locaties in Nederland gegeven. Leerzaam, praktisch en to-the-point, met nieuwe inzichten, technieken - en ervaringen van leraren en medecursisten.

Bekijk ons trainingsaanbod

E-learning

Een E-learning doe je individueel én als het jou het uitkomt. De multimediale leerstof wordt online aangeboden en tussentijds getest. Je hebt de mogelijkheid om lesstof terug te kijken of als naslag te gebruiken. Afsluitend krijg je een eindtoets.

Bekijk onze E-learnings

Vol vertrouwen professionaliseren in het onderwijs

Van losse training tot compleet ontwikkeltraject, op maat voor een zo hoog mogelijk rendement
Direct toepasbaar in de lespraktijk, voor een lerende cultuur op school

met onze adviseur

Gratis adviesgesprek