Scholing voor teams
Ontwikkel je team op een efficiënte en prettige manier

Nascholing in het onderwijs doe je er na schooltijd niet ‘even’ bij. De agenda’s van je team zijn al zo vol. Het is belangrijk om de ontwikkeling van je team goed neer te zetten, op een doordachte en efficiënte manier. Afwisseling en toepasbaarheid zijn daarbij essentieel.

Academy4Learning, doelgericht leren
Door verschillende werkvormen te combineren, maken we onze trainingen doelgericht en effectief. Wat individueel kan, bieden we aan via webinars en E-learning. De rest doen we tijdens bijeenkomsten en trainingssessies bij jou op locatie. Dit zorgt voor een afwisselend ontwikkeltraject met de juiste combinatie van theorie en praktijk. De feedback die we vaak krijgen is: “Veel geleerd op een prettige manier en in een relatief korte tijd’.

Ik wil liever scholing voor mijzelf

Over onze methode Gratis adviesgesprek aanvragen

Teams die scholing op maat hebben gehad van Academy4Learning

Onze methode

Onderdeel

Bij Academy4learning kun je losse onderdelen afnemen. Dat kan een training, webinar of E-learning zijn. Maar ook de nulmeting, inspiratiesessie of een persoonlijk gesprek vallen in de categorie onderdelen. De onderdelen zijn de bouwstenen voor de modules en het ontwikkeltraject.

Module

Door het volgen van een trainingsmodule doe je kennis op of leer je vaardigheden aan over een specifiek thema. De modules bieden we aan als blended learning; dus een combinatie van offline en online trainingsonderdelen.

Ontwikkeltraject

Een ontwikkeltraject is een samenvoeging van verschillende modules. Ook hierbij wordt inhoud en uitvoering precies afgestemd op de scholingsbehoefte van het team. Een ontwikkeltraject beslaat een langere periode en richt zich op kennis, praktische toepassingen en vaardigheden.


Trainers van Academy4Learning bieden je team kennis & vertrouwen

Blended learning: Benut van elke werkvorm de voordelen met trainingen voor de onderwijsprofessional

Leren is niet een lesje afdraaien. Leren is actie en interactie. Digitalisering en web bieden die mogelijkheid. Het combineren van on- en offline werkvormen is niet alleen leuker, het is vooral effectiever en functioneler dan de conventionele methode.

Nulmeting ICT-basisvaardigheden

De Nulmeting ICT-basisvaardigen inventariseert jouw actuele kennis en basisvaardigheden op het gebied van ICT. Na afloop weet je direct hoe ICT-vaardig jij bent, en of jij je binnen dit thema nog verder moet ontwikkelen.

Een nulmeting doen

Webinar

Regelmatig organiseren we webinars. Dit zijn online thema-colleges van circa 1 uur die gegeven worden door een expert. Je logt in en volgt de webinar. Tijdens de sessie heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Een webinar is een toegankelijke, snelle en goedkope manier van leren.

Training

Eén- of meerdaagse training met open inschrijving. Deze trainingen worden op verschillende locaties in Nederland gegeven. Leerzaam, praktisch en to-the-point, met nieuwe inzichten, technieken - en ervaringen van leraren en medecursisten.

Bekijk ons trainingsaanbod

E-learning

Een E-learning doe je individueel én als het jou het uitkomt. De multimediale leerstof wordt online aangeboden en tussentijds getest. Je hebt de mogelijkheid om lesstof terug te kijken of als naslag te gebruiken. Afsluitend krijg je een eindtoets.

Bekijk onze E-learnings