Scholing voor teams
Ontwikkel je team op een efficiënte en prettige manier

Nascholing in het onderwijs doe je er na schooltijd niet ‘even’ bij. De agenda’s van je team zijn al zo vol. Het is belangrijk om de ontwikkeling van je team goed neer te zetten, op een doordachte en efficiënte manier. Afwisseling en toepasbaarheid zijn daarbij essentieel.

Academy4Learning, doelgericht leren
Door verschillende werkvormen te combineren, maken we onze trainingen doelgericht en effectief. Wat individueel kan, bieden we aan via webinars en E-learning. De rest doen we tijdens bijeenkomsten en trainingssessies bij jou op locatie. Dit zorgt voor een afwisselend ontwikkeltraject met de juiste combinatie van theorie en praktijk. De feedback die we vaak krijgen is: “Veel geleerd op een prettige manier en in een relatief korte tijd’.

Ik wil liever scholing voor mijzelf

Over onze methode Gratis adviesgesprek aanvragen

Teams die scholing op maat hebben gehad van Academy4Learning

Onze methode

Onderdeel

Bij Academy4learning kun je losse onderdelen afnemen. Dat kan een training, webinar of E-learning zijn. Maar ook de nulmeting, inspiratiesessie of een persoonlijk gesprek vallen in de categorie onderdelen. De onderdelen zijn de bouwstenen voor de modules en het ontwikkeltraject.

Module

Door het volgen van een trainingsmodule doe je kennis op of leer je vaardigheden aan over een specifiek thema. De modules bieden we aan als blended learning; dus een combinatie van offline en online trainingsonderdelen.

Ontwikkeltraject

Een ontwikkeltraject is een samenvoeging van verschillende modules. Ook hierbij wordt inhoud en uitvoering precies afgestemd op de scholingsbehoefte van het team. Een ontwikkeltraject beslaat een langere periode en richt zich op kennis, praktische toepassingen en vaardigheden.


Trainers van Academy4Learning bieden je team kennis & vertrouwen

Nulmeting digitale geletterdheid: De actuele kennis, vaardigheid en attitude van het team in kaart

Met de nulmeting inventariseren we de actuele kennis, vaardigheden en attitude van het team op het gebied van digitale geletterdheid. Hoe up-to-date is het team, en waar ligt de opleidingsbehoefte?

Nulmeting; de 4 stappen:
– Online nulmeting
– Analyse
– Rapportage
– Advies

Meer over de nulmeting

vanaf€2.500

Nulmeting aanvragen
 

Download gratis de voorbeeldrapportage nulmeting

Benieuwd hoe wij de kennis, vaardigheden en attitude uit de nulmeting analyseren en vervolgens verwerken in een advies op maat? Download gratis de rapportage nulmeting.

Blended learning: Benut van elke werkvorm de voordelen met trainingen voor de onderwijsprofessional

Leren is niet een lesje afdraaien. Leren is actie en interactie. Digitalisering en web bieden die mogelijkheid. Het combineren van on- en offline werkvormen is niet alleen leuker, het is vooral effectiever en functioneler dan de conventionele methode.

Nulmeting ICT-basisvaardigheden

De Nulmeting ICT-basisvaardigen inventariseert jouw actuele kennis en basisvaardigheden op het gebied van ICT. Na afloop weet je direct hoe ICT-vaardig jij bent, en of jij je binnen dit thema nog verder moet ontwikkelen.

Een nulmeting doen

Webinar

Regelmatig organiseren we webinars. Dit zijn online thema-colleges van circa 1 uur die gegeven worden door een expert. Je logt in en volgt de webinar. Tijdens de sessie heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Een webinar is een toegankelijke, snelle en goedkope manier van leren.

Training

Eén- of meerdaagse training met open inschrijving. Deze trainingen worden op verschillende locaties in Nederland gegeven. Leerzaam, praktisch en to-the-point, met nieuwe inzichten, technieken - en ervaringen van leraren en medecursisten.

Bekijk ons trainingsaanbod

E-learning

Een E-learning doe je individueel én als het jou het uitkomt. De multimediale leerstof wordt online aangeboden en tussentijds getest. Je hebt de mogelijkheid om lesstof terug te kijken of als naslag te gebruiken. Afsluitend krijg je een eindtoets.

Bekijk onze E-learnings

Vol vertrouwen professionaliseren in het onderwijs

Van losse training tot compleet ontwikkeltraject, op maat voor een zo hoog mogelijk rendement
Direct toepasbaar in de lespraktijk, voor een lerende cultuur op school

Gratis adviesgesprek

met onze adviseur