Trainer worden bij Academy4Learning

Samen het onderwijs professionaliseren

Als trainer bij Academy4Learning sluit je je aan bij een club van gepassioneerde onderwijs-innovators. Wij helpen de ‘professionals voor de klas’ om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. De veranderingen en de digitalisering in het onderwijs vragen daar namelijk om.

Waarom zijn we op zoek naar jou

Onze trainers hebben verschillende achtergronden; naast docent kunnen zij ook onderwijskundige, schoolleider, onderwijsadviseur of spreker zijn.

Ervaring in het onderwijs

De trainers van Academy4Learning hebben ervaring in het onderwijs. Ze staan zelf voor de klas of hebben dat recentelijk nog gedaan. Deze praktijkervaring is belangrijk voor een goede aansluiting tijdens de training.

Energie van kennisoverdracht

Krijg je energie van kennisoverdracht? En ben je bereid om jouw kennis en ervaringen te delen met anderen zodat zij ervan leren en profiteren? Dan pas je prima in ons docentenkorps.

Het onderwijs professionaliseren

Het hogere doel van het opleiden van leraren is natuurlijk het onderwijs professionaliseren. Hoe beter het onderwijs, hoe beter de leerlingen voorbereid zijn op hun toekomst. Die verantwoordelijkheid ligt deels bij ónze docenten.

Wat neem je als trainer mee

We zijn trots op onze trainers. Het zijn stuk voor stuk vakdocenten met een passie voor het onderwijs. Daarnaast bezitten ze ook andere kwaliteiten.

Een scherpe visie op digitaal onderwijs

Je kent het onderwijs. Je weet waar het naar toe gaat en je kent de uitdagingen. Digitalisering is er daar één van. Je hebt een visie (en mening) over hóe we de digitalisering in het onderwijs bij kunnen houden … en blijven.

Motiveren, stimuleren en innoveren

Nieuwe ideeën opperen, creatief zijn en durven te innoveren. Het onderwijs leent zich er perfect voor om nieuwe dingen te proberen. Als docent weet je leraren te motiveren en te stimuleren om binnen hun vak vernieuwend te zijn.

Bevlogenheid en enthousiasme

Hoe groot en waardevol je kennis ook is, als je dit niet met overtuiging kunt overbrengen dan zal het resultaat minimaal zijn. Onze docenten zijn didactisch sterk, bevlogen en enthousiast. Ze weten dat zij relevant zijn voor nóg beter onderwijs. En dat stralen ze ook uit.

 

Trainer worden

Ben je geïnteresseerd om trainer bij Academy4learning te worden, of wil je er eerst meer over weten? Vul je gegevens in, we nemen dan snel contact met je op.

Trainers van Academy4Learning bieden je team kennis & vertrouwen