Training Microsoft Teams

Efficiënt, overzichtelijk en gemakkelijk samenwerken

Microsoft Teams is de samenwerkingstool waarin je met je collega’s gemakkelijk, efficiënt en overzichtelijk aan projecten en lessen kunt werken.

Microsoft Teams

Wat

Waar staan de notulen van de laatste vergadering ook al weer? Waar vind ik de werkbladen en toetsen van de vaksectie? Hoe kan ik makkelijk met mijn collega’s samenwerken als ik niet op school ben? Met Microsoft Teams vind je antwoorden op deze vragen. Microsoft Teams is namelijk dé samenwerkingstool waarin je met je collega’s makkelijker, efficiënter en overzichtelijker aan projecten kunt werken. In deze module leer je hoe je Microsoft Teams kunt inzetten zodat het aansluit bij de wensen van jou en je team!

Deze training Microsoft Teams noemen wij ook wel een module. Een module is opgebouwd uit een training op locatie, een aantal werkbijeenkomsten, een webinar en aanvullende informatie en opdrachten die via ons online platform beschikbaar zijn. Voor de trainingen en webinars maken we gebruik van experts in het onderwijs. Zij zijn zelf docent of docent geweest. Meer weten over onze visie en manier van professionaliseren? Lees meer.

Geschikt voor

Deze module Microsoft Teams is geschikt voor zowel individuele als schoolbrede professionalisering en duurt ongeveer 5 weken. Om voorafgaand de digitale vaardigheden in kaart te brengen, raden wij je aan de nulmeting digitale geletterdheid af te nemen. We creëren hiermee inzicht in de aanwezige kennis, vaardigheden en attitude in het team.

Resultaat

Aan het einde van deze module weet je:

  • Wat Microsoft Teams inhoudt en hoe je hier mee kunt werken, bijvoorbeeld:
  • Communiceren (in de gezamenlijke ruimtes en chats)
  • Kanalen
  • Bestanden plaatsen
  • Hoe je binnen Microsoft Teams bestanden kunt delen
  • Hoe je binnen Microsoft Teams vergaderingen kunt plannen
  • Hoe je tabbladen toevoegt en waarom dit handig is

Duur

Vijf sessies van 1-3 uur verspreid over ongeveer 5 weken

Vraag een gratis adviesgesprek aan voor je team

Onze partners