Training OneNote Class Notebook

Het online notitieblok voor in de klas

Maak en deel in een handomdraai aantekeningen, opdrachten en lesmateriaal met OneNote Class Notebook.

OneNote Class Notebook

Wat

Door de jaren heen verzamel je heel wat relevante materialen voor jouw lessen. Van inhoudelijk sterke video’s en presentaties tot zelfgemaakte werkbladen. Hoe maak je hier een coherent geheel van? En hoe deel je dit op een overzichtelijke manier met je leerlingen? Daarbij kan het Klasnotitieblok binnen OneNote helpen. Hoe? Dat leer je in deze module!

Deze training OneNote Class Notebook noemen wij ook wel een module. Een module is opgebouwd uit een training op locatie, een aantal werkbijeenkomsten, een webinar en aanvullende informatie en opdrachten die via ons online platform beschikbaar zijn. Voor de trainingen en webinars maken we gebruik van experts in het onderwijs. Zij zijn zelf docent of docent geweest. Meer weten over onze visie en manier van professionaliseren? Lees meer.

Geschikt voor

Deze module OneNote Class Notebook is geschikt voor zowel individuele als schoolbrede professionalisering en duurt ongeveer 5 weken. Om voorafgaand de digitale vaardigheden in kaart te brengen, raden wij je aan de nulmeting digitale geletterdheid af te nemen. We creëren hiermee inzicht in de aanwezige kennis, vaardigheden en attitude in het team.

Resultaat

Aan het einde van de module:

  • Weet je hoe je een Klasnotitieblok aanmaakt in OneNote Class Notebook
  • Weet je hoe je een Klasnotitieblok kunt inrichten
  • Kun je je eigen aanvullende lesmaterialen verzamelen en delen met leerlingen
  • Kun je Klasnotitieblok gebruiken als eigen ‘lesmethode’

Duur

Vijf sessies van 1-3 uur verspreid over ongeveer 5 weken

Vraag een gratis adviesgesprek aan voor je team

Onze partners