Training OneNote

Jouw online notitieblok

Ben je op zoek naar een eerste stap in digitaal lesgeven? Gebruik OneNote om gemakkelijk aantekeningen te maken, te delen en te beheren.

Microsoft OneNote

Wat

Hoe houd je overzicht in alle notulen, aantekeningen, linkjes naar interessante filmpjes en natuurlijk de creatieve lesideeën die geregeld door je hoofd schieten? Hoe kun je de paperassen in je tas vervangen door een overzichtelijke schat aan informatie? Dat leer je in deze module OneNote!

Deze training OneNote noemen wij ook wel een module. Een module is opgebouwd uit een training op locatie, een aantal werkbijeenkomsten, een webinar en aanvullende informatie en opdrachten die via ons online platform beschikbaar zijn. Voor de trainingen en webinars maken we gebruik van experts in het onderwijs. Zij zijn zelf docent of docent geweest. Meer weten over onze visie en manier van professionaliseren? Lees meer. 

Geschikt voor

Deze module is geschikt voor zowel individuele als schoolbrede professionalisering en duurt ongeveer 5 weken. Om voorafgaand de digitale vaardigheden in kaart te brengen, raden wij je aan de nulmeting digitale geletterdheid af te nemen. We creëren hiermee inzicht in de aanwezige kennis, vaardigheden en attitude in het team.

Resultaat

Aan het einde van de module:

  • Ken je de meerwaarde van OneNote
  • Kun je notities maken en multimedia toevoegen in OneNote (zoals afbeeldingen en YouTube-filmpjes)
  • Kun je eenvoudig en snel notities categoriseren en terugvinden
  • Kun je notities (zoals notulen) met collega’s delen

Duur

Vijf sessies van 1-3 uur verspreid over ongeveer 5 weken

Vraag een gratis adviesgesprek aan voor je team

Onze partners