Training Sway en Forms

Handig voor enquêtes, nieuwsbrieven en formatief toetsen

Tijd is schaars, zeker in het onderwijs. Ga efficiënt met je tijd om en maak gebruik van de reeds beschikbare software Sway en Forms om enquêtes, nieuwsbrieven of formatieve toetsen te ontwerpen.

Microsoft Sway en Forms

Wat

Het is voor leraren belangrijk om hun tijd effectief en efficiënt in te delen. Handig gebruik maken van software helpt hierbij. Wil je bijvoorbeeld in een handomdraai een enquête of een formatieve toets maken? Of wil je in eenvoudig een goede presentatie maken en hiermee leerlingen laten focussen op de inhoud? Dan zit je goed bij deze module Microsoft Sway en Forms. Beide programma’s zijn namelijk onderdeel van Office365 en zijn vaak al beschikbaar binnen jouw school!

Deze training Sway en Forms noemen wij ook wel een module. Een module is opgebouwd uit een training op locatie, een aantal werkbijeenkomsten, een webinar en aanvullende informatie en opdrachten die via ons online platform beschikbaar zijn. Voor de trainingen en webinars maken we gebruik van experts in het onderwijs. Zij zijn zelf docent of docent geweest. Meer weten over onze visie en manier van professionaliseren? Lees meer.

Geschikt voor

Deze module Sway en Forms is geschikt voor zowel individuele als schoolbrede professionalisering en duurt ongeveer 5 weken. Om voorafgaand de digitale vaardigheden in kaart te brengen, raden wij je aan de nulmeting digitale geletterdheid af te nemen. We creëren hiermee inzicht in de aanwezige kennis, vaardigheden en attitude in het team.

Resultaat

Aan het einde van deze module:

  • Kun je een huiswerkopdracht of les in Sway maken en delen
  • Kun je een (formatieve of summatieve) toets in Forms maken
  • Weet je hoe je verschillende Microsoft apps, zoals Forms, Sway en OneNote in combinatie met elkaar kunt gebruiken.

Duur

Vijf sessies van 1-3 uur verspreid over ongeveer 5 weken

Vraag een gratis adviesgesprek aan voor je team

Onze partners