Veelgestelde vragen
Wij helpen je graag!

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

  • 088 40 50 570
  • info@academy4learning.nl
Stel je vraag

Onze trainers hebben ervaring in het onderwijs. Zij staan zelf voor de klas of hebben (recentelijk) voor de klas gestaan. Deze praktijkervaring is voor ons heel belangrijk om een goede aansluiting te hebben met hun ‘collega’s’. Maar ook om praktijksituaties te duiden, te herkennen en te onderkennen.

 

Onze trainers worden geselecteerd op verschillende punten. Op de eerste plaats hebben zij ervaring in het onderwijs. Daarnaast hebben zij een duidelijke visie, zijn ze bevlogen en weten ze alles over leren, organiseren en innoveren. Tot slot zijn onze trainers expert op een bepaald gebied, zoals: digitale didactiek, Microsoft Office 365, Apple-applicaties, Google G Suite, Mediawijsheid, informatievaardigheden etc.

 

Academy4Learning is onderdeel van The Learning Network. Zij zetten onze vacatures online uit. Kijk hier voor alle vacatures van The Learning Network. 

 

Wat leuk! Op deze pagina vind  je meer informatie over trainer worden bij Academy4Learning.

 

Dat is vervelend. We lossen het graag voor je op. Neem contact op met onze training- en supportafdeling via 088 40 50 570.

 

Dat is vervelend. We lossen het graag voor je op. Neem contact op met onze training- en supportafdeling via 088 40 50 570.

 

Een toegangscode is tot één jaar na aanschaf geldig.

 

Het is mogelijk een bulk-bestelling te plaatsen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De e-learning onthoudt waar je bent gebleven, zodat je de volgende keer direct weer verder kan.

Dat is afhankelijk van het thema en het aantal onderdelen. Een onderdeel van een E-learning neemt gemiddeld 45 minuten in beslag. Bij de omschrijving van iedere E-learning staat de tijdsduur vermeld.

Je ontvangt na afloop en bewijs van deelname, zodat je deze kan toevoegen aan je lerarenportfolio.

De toegang tot jouw E-learning ontvang je direct per e-mail. In deze e-mail staan de inloginstructies. Heb je geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Dat is mogelijk. Verspreid over het jaar bieden wij verschillende trainingen aan waarvoor jij je kan inschrijven. Kijk voor de actuele agenda in ons trainingsaanbod

Om jouw scholingsbehoefte zo goed mogelijk in kaart te brengen, starten we vaak met een nulmeting. Deze nulmeting brengt jouw kennis, vaardigheden en attitude in kaart. Op basis van deze resultaten kunnen wij een passende scholingsaanbod ontwikkelingen.

Er zijn verschillende manieren om een certificaat te behalen. Meest voorkomende manier is dat docenten een eindopdracht inleveren bij de trainer. Nadat dit gecheckt is, valt het certificaat automatisch vrij in het online leerplatform. Het kan ook zijn dat een E-learning of module wordt afgesloten met een soort toets. Als de minimaal vereiste score wordt behaald, valt ook hier het certificaat automatisch vrij.

Mocht hier behoefte aan zijn, dan is dit mogelijk.

Dit kan zeker. Binnen ons online leerplatform kan voortgang inzichtelijk worden gemaakt. We kunnen monitoren hoe trainingen en modules zijn ervaren door de docenten, wie welk certificaat heeft behaald,  waar docenten moeite mee hadden en wat ze interessant vonden.

Om de scholingsbehoefte zo goed mogelijk in kaart te brengen, starten we vaak met een nulmeting. Deze nulmeting brengt de kennis, vaardigheden en attitude van jouw team in kaart. Op basis van deze resultaten kunnen wij een passende scholingsaanbod ontwikkelingen.

Lees meer over onze nulmeting.

Zeker, we denken graag met je mee. Neem telefonisch of per mail contact met ons op via info@academy4learning.nl of 088 40 50 570.

Dit is afhankelijk van de wens van de school en varieert van één eenmalige training tot een meerjarig ontwikkeltraject.

Dit is afhankelijk van de wensen van de school. Doorgaans neemt een module zes uur in beslag verspreid over 6* weken. In deze periode krijgen docenten de tijd om de nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen. Hoe dit eruit kan zien? Zie:

Week 1: Een fysieke training waarbij een trainer op locatie komt (±2 uur)

Week 2: Werkbijeenkomst waarbij docenten in groepen zelf aan de slag gaan met opdrachten,  in ons online leerplatform, bijvoorbeeld een les ontwerpen. (±1 uur)

Week 3: Werkbijeenkomst waarbij docenten reflecteren op de gemaakte opdrachten, elkaar feed forward kunnen geven en waar ze mogelijke vragen kunnen opsturen (±1 uur)

Week 4: In deze week is er weer een contactmoment met de trainer. Dit kan een door middel van een Webinar zijn, maar het kan ook zijn dat de trainer op locatie komt voor een zogeheten ‘show & tell’. Docenten hebben de gelegenheid om vragen te stellen en feedback te ontvangen over het gedane werk.

Week 5: Docenten leveren de eindopdracht in, ontvangen hierover feedback en bij voldoende afronding ontvangen zij het certificaat.

* Vaak is binnen de periode van de module al wat anders gepland. Daarom kan de opzet per school en situatie verschillen.

Bekijk onze verschillende modules. 

We kijken altijd naar de vraag en behoefte van de school en proberen op basis daarvan samen tot een geschikte werkwijze te komen. Vaak kiezen scholen voor een ‘blended learning’ methode omdat deze het beste aansluit bij de diversiteit en de dynamische omgeving waarin docenten werkzaam zijn. Hierin staan herhaling en maatwerk centraal.

Zo komen externe experts op locatie om trainingen te verzorgen, maar organiseren we ook webinars. Daarnaast zijn er werkbijeenkomsten waarbij docenten gezamenlijk aan opdrachten kunnen werken in ons online leerplatform.

“Wij geloven in de kracht van de docent en duurzame en doelgerichte onderwijsontwikkeling. Bij ons komt alles samen, omdat Academy4Learning zich in het hart van het onderwijs bevindt. Op die manier kunnen wij maatwerk leveren aan alle docenten binnen uw school. Dit doen wij onder andere door het bieden van kwalitatief goede ontwikkeltrajecten voor uw docenten met een hoge mate van praktische inzetbaarheid en aangepast aan de verschillende niveaus en behoeftes in uw team. Herhaling is de basis van het leren.”

Lees meer over onze methode. Scholing voor teams

Ons trainingsaanbod ontwikkelt zich continu. We blijven innoveren en aanpassen aan de veranderingen in het onderwijs. Ons actuele aanbod vind je hier. Staat jouw leervraag er niet bij, laat het ons dan weten. Wij kunnen passende scholing voor je ontwikkelen.

Het zou zonde zijn om daar niks mee te doen. Vandaar dat wij kennis en initiatieven waar mogelijk omarmen. Zo gebruiken wij de aanwezige kennis om voorlopers te selecteren die gedeelde verantwoordelijkheid dragen voor de invulling en verloop van een module.

Wij van Academy4Learning proberen ter monitoring ook op de school aanwezig te zijn tijdens een training. Zeker aan het begin van een ontwikkeltraject zullen wij veelvuldig aanwezig zijn. Daarnaast komen we regelmatig langs om te evalueren en waar nodig bij te stellen.

Een ontwikkeltraject is een aaneenschakeling van modules met diverse thema’s. Het traject spreidt zich uit over een langere periode en zorgt voor continue professionalisering van de docent.

Bekijk alle modules en ontwikkeltrajecten. 

De nulmeting inventariseert de actuele kennis, basisvaardigheden en attitude op het gebied van digitale geletterdheid (volgens de voorbeeld leerdoelen van het SLO). De nulmeting is zowel schoolbreed als individueel af te nemen.

Lees meer over de nulmeting. 

Je kunt ons volgen op Facebook, LinkedIn of Twitter. Liever per mail? Dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief! Onze website blijft zich ook vernieuwen. 

Graag zelfs. Middels een vrijblijvend gesprek kunnen wij beter wensen en opleidingsbehoefte in kaart brengen. Onze adviseurs komen graag een keer bij je langs.

De training- en supportafdeling is elke werkdag van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar op 088 40 50 570 of via  info@academy4learning.nl.