fbpx

Mediawijsheid vraagt vooral om mediawijstijd

In aflevering 8 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, onderzoeken we mediawijsheid. Worden we ongelukkig van sociale media? Helpt nepnieuwsbewustheid eigenlijk bij het herkennen van nepnieuws? En, ontkom je als docent aan ouwe-lullerigheid?

Worden we ongelukkig van sociale media? Helpt nepnieuwsbewustheid eigenlijk bij het herkennen van nepnieuws? Ontkom je als docent aan ouwe-lullerigheid? In de nieuwe aflevering van onze podcast voor docenten, DIT GAAT VAN JULLIE EIGEN TIJD AF, geven we antwoorden op deze vragen, en meer. 
Spoiler: het zit anders dan je waarschijnlijk denkt.

In de podcast Dit gaat van jullie eigen tijd af helpt Academy4Learning docenten om tussen alle vernieuwende bomen een beetje zicht te houden op het onderwijskundige bos. Om de week, op donderdag, verschijnt een nieuwe aflevering. In iedere aflevering staat één onderwerp centraal. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld feedback geven, pesten, gepersonaliseerd leren, mediawijsheid en differentiëren.

Nog een aflevering luisteren, of je abonneren op onze kanalen kan via: [SoundCloud], [Apple Podcast], [Spotify] of [Stitcher].

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen, neem contact met ons op.

Meer over dit thema