fbpx

Werkwijze en filosofie

Academy4Learning staat voor duurzame ontwikkeling, ontwikkeling die beklijft.

Waarborg voor toekomstbestendig onderwijs

Academy4Learning ondersteunt leerkrachten en docenten. De informatieoverdracht is praktisch, toegankelijk en persoonlijk. We inventariseren eerst wat de scholingsbehoefte is, en vullen deze dan in met losse trainingsonderdelen of met een ‘op maat’ samengesteld ontwikkeltraject.

Digitale geletterdheid, didactiek en pedagogiek
Academy4Learning biedt professionalisering op het gebied van digitale geletterdheid, didactiek en pedagogiek. Wij helpen leerkrachten en docenten naar een veilig en pedagogisch verantwoord klimaat. Dit geldt ook voor het werken in een digitale wereld.

Bouwsteen

Bij Academy4learning kun je losse onderdelen afnemen. Dat kan een training, webinar of E-learning zijn. Maar ook de nulmeting, inspiratiesessie of een persoonlijk gesprek vallen in de categorie onderdelen. De onderdelen zijn de bouwstenen voor de modules en het ontwikkeltraject.

Module

Door het volgen van een trainingsmodule doe je kennis op of leer je vaardigheden aan over een specifiek thema. 

Ontwikkeltraject

Een ontwikkeltraject is een samenvoeging van verschillende modules. Ook hierbij wordt inhoud en uitvoering precies afgestemd op de scholingsbehoefte van het team. Een ontwikkeltraject beslaat een langere periode en richt zich op kennis, praktische toepassingen en vaardigheden.

Werkwijze module
Wij vinden het belangrijk dat professionalisering beklijft. Als je tijd en energie steekt in je ontwikkeling, dan moet het effectief zijn. En daar bedoelen we mee dat we op zo’n manier willen werken dat het leidt tot een blijvend en positief effect op het werk van de docent – en uiteindelijk leidt tot betere resultaten van leerlingen en studenten. 

In de illustratie hieronder zie je onze werkwijze. (Klik op de afbeelding voor groter formaat.) Al onze modules zijn op deze manier opgebouwd, ongeacht het thema.

Kom in contact met Academy4Learning

Neem contact op met onze adviseurs via advies@academy4learning.nl of vul het onderstaande formulier in.

Hadewych Derksen

Adviseur

Rogier Stam

Adviseur

Johan Reitsma

Inhoudspecialist en trainer

Felmen Schinkel

Onderwijskundig vormgever

Annemiek Kruse

Training & support

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen, neem contact met ons op.

Meer over dit thema