fbpx

Een sinterklaas-gedicht speciaal voor jou, docent

In aflevering 10 van onze podcast is een sinterklaasgedicht / Waarbij álle aandacht op de docent, op jou, is gericht / Het was afgelopen jaar rumoerig in het onderwijs / Daarover gaat dit gedicht ook, logischerwijs

Deze podcastaflevering is een sinterklaasgedicht
Waarbij álle aandacht op de docent, op jou, is gericht
Het was afgelopen jaar rumoerig in het onderwijs
Daarover gaat dit gedicht ook, logischerwijs
Maar we kijken ook vooruit – naar hoe jouw vak weer geweldig wordt
En naar dé manier om een einde te maken aan het lerarentekort

 

Luister aflevering 10 hier:

 

In de podcast Dit gaat van jullie eigen tijd af helpt Academy4Learning docenten om tussen alle vernieuwende bomen een beetje zicht te houden op het onderwijskundige bos. Om de week, op donderdag, verschijnt een nieuwe aflevering. In iedere aflevering staat één onderwerp centraal. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld feedback geven, pesten, gepersonaliseerd leren, mediawijsheid en differentiëren.

Nog een aflevering luisteren, of je abonneren op onze kanalen kan via: [SoundCloud], [Apple Podcast], [Spotify] of [Stitcher].

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen, neem contact met ons op.

Meer over dit thema

Podcast

Een pleidooi voor optimisme

In aflevering 23 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, onderzoeken we wat we leerlingen en studenten mee willen geven. Hoe zwaar de afgelopen periode was? Of hoeveel veerkracht we samen toonden?

Naar artikel »
Podcast

Feedback op je lessen

In aflevering 22 van onze podcast voor docenten, Dit gaat van jullie eigen tijd af, onderzoeken we het belang van feedback op je lessen en dan met name leerlingfeedback.

Naar artikel »